NO WORDS

Piszkos tizenkettes savazás, Reinier Zonneveld módra

Rád borítjuk Reinier Zonneveld savazását, de ne aggódj, mert bármi, amihez nyúl, az arannyá változik!

 

Ha Hollandia kerül szóban elektronikus zenei vonatkozásban, akkor általában a mainstream és techno vonalra asszociálunk. Pedig a savas acid és minimal hangzás is toppon tud lenni holland zászló színekben. Ezt a fiatal, ám de zeneileg már maximálisan felvértezett Reinier Zonneveld garantálja narancssárga népének.

 

Reinier-Zonneveld 2

 

Azt hihetnénk róla első hallásra és egyik fő kiadói bázisának láttán, hogy német, de Reinier holland, ennek ellenére mégis az Oliver Koletzki féle Stil Vor Talent oszlopos tagja, melyet nem csak savazós technoid ütemeivel, hanem a finomabb kreálmányaival is ért el.

 

A holland épp pár hete múlt még csak 27 éves, mégis már olyan címkéken jelent meg, mint a fent említett SVT, vagy a Carl Cox féle Intec, esetleg a Richie Hawtin féle M_nus. De ez csak a jéghegy csúcsa, mert bő 5 éves produceri pályafutása alatt már több száz megjelenést tudhat maga mögött, mleyek között megtalálhatjuk a techno, az acid, a deep house, a tech house, a minimal, a downtempo és ambientes zenéket is.

 

Ergo Reinier Zonneveld egy elektronikus zenei polihisztor, aki bármihez nyúl, az biztosan arannyá változik!

 

Reinier-Zonneveld 1

 

A jó hír az, hogy Reinier tavaly nyári bemutatkozását követően most február 17-én, szombaton újra Budapesten lép fel, még pedig Oliver Huntemann-al közös estén, így újból testközelből élhetjük át azt a holland vehemenciát, melyet most is egy live produkció keretén belül terít majd a tánctér lába alá.

 

Ehhez előkészülendően most egy tucat olyan savazását szedtük össze, mely az elmúlt 5 évben jelent meg és többjüket beépítette a tavaly márciusi Boiler Room-os szettjébe, ami egy iramos óra volt!

 

Sajnos az Asit vagy Moker című trackeket nem találtuk meg, de ennek a piszkos tizenkettőnek bármelyike is szép zenei pillanatokat okozhat majd szombaton!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

oliver huntemann cover

 

Legfrissebbek a címlapról