KÉPBEN

Kétség kívül Butch a legviccesebb DJ figura a világon

Butch nem csak jó zenéket pakol, hanem olyan mókás körítést kerekít a szcénában való jelenlétéhez, amit utánozni sem lehetne jobban!

 

Amikor azt olvassuk valahol, hogy német DJ, akkor általában egyből Berlin, Berghain és a techno jut eszünkbe. Pedig vannak olyan kivételek, amikor ezek aztán képbe sem kerülnek, miközben egyszerre megmaradunk az elektronikus zene széles és színes választékában.

 

A német Butch pont nem kifejezetten technora izgul (persze arra is, de), sokkal inkább a dinamikus houseokra, na meg arra, hogy a Watergate-ben legyen rezidens, aki már 12 éves korában megkapta az első lemezjátszóját és azonnal elkezdte első lemezeit tűk alá helyezni, ahogy a DMC bajnokságokon látta előtte.

 

butch ind

 

Az elmúlt bő 20 évben azóta végig járta a lépcsőfokokat, ma pedig már világszerte ismert és elismert DJ és producer, akit nem csak zenéje miatt, hanem első osztályú humorérzéke és ennek promóciós értékekbe fektetett marketing termékei által is nagyon szeretünk!

 

Nem véletlen hát, hogy a betegen őrült Butch a fergeteges The Debut Carneval hangulatát érkezik fokozni február 10-én, ami előtt úgy döntöttünk, hogy nem pontos bioját szedjük ízekre, vagy zenés összeállítással készülünk, hanem összepakoltuk a kedvenc betegen humoros Butch videónk top 10-es listáját.

 

27072962 10159908798140414 4496430678533872801 n

 

Nyilván a videók sem maradnak le, ahogy némi kommentárral is fűszerezzük az egyébként fájósra nevethető pillanatokat!

 

Első helyen induljon is a Butch official FB oldal cover videója, Mr. Butch Vandamme és az időben visszafelé haladó Globe Trotter kamionok főszereplésével:

 

 

Aztán gyerünk is egyből a stúdióba, ahol a fura hangokhoz hülye fejek társulnak:

 

 

A hülye fejek állandóak, mint például ezen a NYC fellépés elé készült promó videóban:

 

 

Mint, ahogy a Watergate interjú beharangozója előtti komolytalan formát sem lehetett kihagyni:

 

 

Ha legjobbat keresnénk, akkor a top 3-ba biztos bekerülne ez a vidi, ahol az andhim párossal űzik el az unalmat, miközben még Oliver Koletzki is fel-felbukkan az anyagba:

 

 

A Watergate-s reklámok már-már legendásak, így ebből egymás után kettőt is teszünk:

 

 

 

És a hosszú hajra flesselős videók is megérik a duplázást:

 

 

 

Mi a fodrászosra nevetünk rá nagyot, a 10. pedig 5 másodpercben mindent előre vetít, amit egy nagy csomagban kapunk meg tőle a szombati karneválozás során:

 

 

Különleges figura, az az egy biztos, aminél már csak a zenéi képesek nagyobbat ütni! Mint, ahogy ez a bő egy órás live is bemutatja:

 

 

Debut Carneval cover

 

Legfrissebbek a címlapról