KÉPBEN

A Sing Sing-ben debütál a Drunken Kong! Ezeket kell tudnunk előtte

Először jár Magyarországon a Drunken Kong, és a szegedi Sing Sing lesz a bemutatkozás helyszíne. Ezeket érdemes tudni róla!

 

A Drunken Kong egy D. Singh nevű félig indiai és félig japán származású srác beceneve. Elég érdekes a sztori, mert nem elég az indiai-japán származás, de D. Singh Los Angleselben egy hangmérnöki iskolában tanult, ahol első sorban a tempósabb zenei vonalak rántották magukkal. Nem kellett sok hozzá, hogy 2008-ban DJ pályafutásra szánta magát.

 

DrunkenKong1

 

Ehhez persze előbb utazni is kellett egy kicsit, így félig őshazájába, Japánba tért vissza, hogy Tokióban fogjon bele a party-élet túloldalának irányításába, melyet szerte Japánban is egyre többször szétterjesztett.

 

Első zenéjét is hamarosan kiadta, ami a D Formation nevet kapta és a Beatfreak Recordings-nál jelent meg.

 

Aztán 2010-ben új lendületet kapott a Drunken Kong, ami névből egy két személyes projektté alakult át. Akkor jött ugyanis a képbe DJ Kyoko, akivel egy nap hirtelen úgy döntöttek, hogy összeállítanak egy tracket.

 

15 40 DRUNKEN-KONG DSC 2178-1024x682-1024x682

 

Felvettek egy számot, aztán még egyet, majd még egyet, és a sztori egészen odáig folytatódott, hogy mára a Tronic, a Terminal M, a Transmit Recordings, a Loose Records, az Organism, vagy a Unity Records címkéjén is megjelentek techno zenéikkel.

 

Eközben bejárták a világ számos országát, már ketten, ahogy Tokió összes nagy klubjában állandó vendégek, így a Womb, Ageha, Unit, Vent, Shankeys TYO, melyek közül a Womb-ban Intention néven saját sorozatot is szerveznek techno szerető közönségüknek.

 

20376075 1816454868369218 3772885832426066642 n

 

Ez a páros, akik nem csak DJ és produceri viszonyban, hanem magánéletben is megtalálták egymást a másikban, most felfedezi a magyar techno közeget, hogy első alkalommal a Sing Sing táncparketje fölé húzzák legjobb trackjeiket.

 

Izgalmas pillanat lesz ez a február 10-i Carbon buli, akár a Drunken Kong, akár a szegedi és környékbeli, meg az utazásra hajlamos techno szerető arcok számára, ahol még Oliver Giacomotto is fellép!

 

Vetítsük is elő ezt a páros egy olyan live szettjével, amit a tavalyi Off Week során játszottak Barcelonában!

 

 

carbon febr cover

 

Legfrissebbek a címlapról