médiaajánlat


A Soundhead.hu website és elektronikus zenei magazin a 2000. évtől, az elsők között van jelen a médiapiacon a széles értelemben vett pop- és elektronikus zenei kultúrában. Alapításkori fő célkitűzésünk egy elektronikus zenei élettel széles körben foglalkozó portál létrehozása volt, amely mondanivalóját szórakoztató, mindenki által fogyasztható formában csomagolva tálalja az olvasók elé.

2012-ben számos átalakulás történt az oldalon, az oldal felépítése új struktúrát kapott, így az általunk felálított magas minőségi követelményeknek, valamint a szélesebb közönséget célzó tartalomnak köszönhetően a látogatottság és az oldalon eltöltött idő szinte azonnal emelkedésnek indult.


Az oldal fő profiljába továbbra is az elektronikus tánczenével kapcsolatos tartalmak tartoznak, de a zenei tartalom mellett az aktuális trendekkel és kultúrális érdekességekkel foglalkozó témát is feldolgozunk, amelyek új kommunikációs lehetőségeket és célcsoportokat nyitnak meg. Ennek a tartalmi megújulásnak köszönhetően zene, trend és kulturáis magazinná nőtte ki magát a Soundhead.


A SOUNDHEAD OLVASÓTÁBORA – DEMOGARÁFIAI ADATOK ISMERTETÉSE

Közvéleménykutatásunk alapján a Soundhead.hu közönségében kiemelkedően magas a 18-25 évesek aránya (70%), a látogatók további 20%-a pedig 25 évesnél idősebb. Olvasóink fele tanuló, közvetlenül érettségi előtt álló, vagy főiskolás/egyetemista hallgató. Emellett a látogatók 37%-a szellemi foglalkozású, illetve vezető beosztásban dolgozik. Lakóhely szerint az olvasók 55%-a Budapesten és környékén, további 20%-a Nyugat-Magyarországon él. A Soundhead oldalán felülreprezentáltak a férfi olvasók, ezen belül

Hírdetési lehetőségekkel kapcsolatban kérjük vegye fel a kapcsolatot Czimmer Tamással a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. címen.