HÍREK

Ludmilla és barátai megnyitják a nyarat a Tetőteraszon!

Tört ütemek, dunai panoráma, hűvös hajnali szellő, Ludmilla és társai várnak ránk május 19-én, szombaton!

 

A beatek hercegnőjét nem kell bemutatnunk a hazai közönség számára.

 

Ludmilla

 

Vagy! Nem feltétlenül nem nekünk kell szavakba öntenünk azt, amit adhat egy vele és barátaival eltöltött este. A soron következő, első idei A38 Tetőteraszra szóló eseménynél ugyanis ezek a kedves sorok állnak:

 

„Emlékeztek a tavalyi évek teltházas bulijaira az A38 tetőteraszán? A dunai napfelkeltében együtt ünnepeltük a legjobb underground zenéket a szabad ég alatt. Gyönyörű volt és egyike a leghangulatosabb bulijainknak.


Kifejezetten kértük a Hajót, hogy ez az esemény is fent legyen, hiszen hosszú hónapok óta új Beatman & Ludmilla zenéken dolgozunk és a kiadónkon is számtalan zene jelent meg, ezeket pedig a fenti miliőben szeretnénk megmutatni nektek.”

 

Ludmilla  Beatman

 

A zenék sajnos még nem nyilvánosak, de azt már tudjuk, hogy mire képes ez a páros!

 

 

Maradva a központi témánál, a soron következő élő megnyilvánulás valahogy így fog telni:

 

„Három órás, sok stíluson átívelő változatos szettel készülünk, amiben jelen lesz régi és új, hogy mindenki elégedetten térjen pihenni utána.
Nagyon szeretnénk, ha ez egy erős nyárindító esemény lenne, ahol sokan vagyunk, ezért a jegyárakat is barátira szabtuk.”

 

Ludmilla mellett a másik fellépő a mindig kiválóan teljesítő Ninjabreakz szervezőcsapat lesz, akik évek óta a legnagyobb breakbeat producereket és dj-ket hozzák el nekünk a városba.

 

Csatlakozzatok az eseményhez, hogy május 19-én Ludmillával együtt kezdhessük el a nyarat, amit megelőzően Beatman & Ludmilla 4 mixes, idei Easter Edition szelektálásával hangolódhatunk:

 

 

Ludmilla Tetőterasz cover

 

Legfrissebbek a címlapról