HÍREK

Legyél a MasterCard Balaton Sound sztárja! (x)

A Strongbow a Magyar DJ Szövetséggel közösen pályázatot hirdet lemezlovasok számára, hogy az AppleHoney számra készítsék el saját mixüket.

 

A hazánkban is egyre népszerűbb cidermárkája, a Strongbow igazi italkülönlegességgel lepte meg a magyar fogyasztókat. A Strongbow Mézesalma enyhén pezsgő, csakis természetes alapanyagokból álló frissítő ízű, 5% alkoholtartalmú prémium almacider, valódi méz hozzáadásával fermentált almából készül, ízfokozók hozzáadása nélkül. Ez az új íz ihletet adott hazánk ismert lemezlovasainak, így Julia Carpenter, Chris Lawyer-Bricklake és Lotfi Begi (Compact Disco) - is megalkotta saját AppleHoney remixét.


A Strongbow a Magyar DJ Szövetséggel közösen pályázatot hirdet lemezlovasok számára, hogy az AppleHoney számra készítsék el saját mixüket. A dal zenesávjai megtalálhatók a www.strongbowmusic.hu weboldalon csakúgy, mint a részletes pályázati felhívás. A remix-versenyre már lehet jelentkezni, a mixeket pedig 2013. június 14-ig a weboldalra kell majd felölteni.
A győztes DJ számos értékes nyereménnyel gazdagodik, hiszen felléphet a MasterCard Balaton Soundon, találkozhat egy nemzetközi neves DJ-vel, aki az AppleHoney mixet is meghallgatja, ami felkerülhet egy válogatásalbumra, amely a nyár legjobb slágereit tartalmazza, így többezer emberhez juttatva el a DJ nevét.

 

(X)

 

strongbow fb post

Legfrissebbek a címlapról