HÍREK

Kimi, Avicii és a többiek – A BURN Yard Magyarországon

Sztárpilóta a Forma 1 versenysorozatból, neves művészek, sportolók és DJ-k alkotta csapat mutatkozik be egy különleges eseményen.

 

A BURN Yard célja, hogy bemutassa a zene, a sport és a művészet egyedi és soha nem látott találkozását. Avicii-t, Kimi Raikkönen-t, Rune Glifberg-et és a street art világszínvonalába tartozó művészeket július 26-án, Budapesten láthatják az érdeklődők.


A BURN Yard a BURN energiaital által létrehozott esemény, amelyet hazánk fővárosában rendeznek meg a nyáron. A BURN Yard kollektíváját olyan tagok alkotják, akik mind kreatív és különleges egyéniségei a saját területüknek. A zenei vonalat a svéd DJ fenomén Avicii, az utcai sportot a gördeszka legenda Rune Glifberg, a szobrászat egyik speciális vállfaját Gerry Judah, az utcai képzőművészetet pedig a lengyel Mariusz Varas (M-City) képviseli, de a csapat tagja a Forma 1 finn világbajnoka Kimi Raikkönen is. Ezek a sztárok közösen dolgoznak azon, hogy egy új megközelítésben ötvözzék a különböző kulturális– és sport területeket, ezzel inspirálva a hétköznapokat és a kreatív gondolatokat.

 

Gerry Judah BURN Yard

Gerry Judah

 


A BURN Yard-ot egy elhagyott budapesti vásárcsarnokban rendezik meg, ahol utcai művészetek által lehelnek újra életet a már nem használt falakba, tárgyakba. Ugyanitt építi meg legújabb alkotását, és ezáltal köti össze az utcai sportokat a szobrászattal Gerry Judah, aki egy gördeszkázásra alkalmas monumentális installációt készít. Ez áll majd a rendezvény középpontjában, amelyen a világklasszis gördeszkás Rune Glifberg mutatja meg képességeit. A lengyel street art művész M-City, az épület falain, valamint lesejtezett vasúti kocsikon hagyja majd ott a kézjegyét. Az esti bulit Avicii szolgáltatja, aki egy új szerzeménnyel is készül. A Forma 1-ben rejlő szenvedélyt és dinamizmust ülteti át legújabb zenei alkotásába, amelyben Kimi Raikkönen lesz a segítőtársa.


2013. július 26-án a zene, a sport és a művészetek egyedi fúzióját élheti át a közönség világsztárok prezentálásában. A program megmutatja, hogyan lehet táplálni és inspirálni a kreatív tehetségeket, hogy minél több úttörő ötlet lásson napvilágot.

 

Kimi Raikkonen special F1 car M-City

Legfrissebbek a címlapról