HÍREK

Hot X nyári turné 2013

A nyári hónapok alatt is az ország legjobb fesztiváljain láthatjuk-hallhatjuk a Deadcode Production frontemberét, HOT X-et!

 


A HYPERSPACE rendezvények alapító atyja a június 28-án, Zalaegerszegen megrendezésre kerülő HUNGARIAN DJ FESTIVAL-on kezdi meg a nyári szezont. Egy nappal később, június 29-én már a siófoki BEACH CLUB-on hallhatjuk a DEADCODE & FRIENDS OPEN AIR rendezvényen. Július 5-én Nyugat-Magyarország legnagyobb fesztiválján, a VOLT-on lép színpadra a német technolegenda, Sven Väth társaságában. Természetesen a július 14-i BALATON SOUND sem maradhat ki Hot X turnénaptárából, ahol Green Velvet és a The Advent mellett lép fel.

 

 


Budapesten július 27-én a PARK-ban megrendezésre kerülő DEADCODE & FRIENDS esten kaphatjátok el először Hot X-et, ahova aztán még szeptember 7-én visszatér, szintén a DEADCODE & FRIENDS keretében. Augusztus 10-én a SZIGET Fesztivál lesz a következő állomás, ahol Chris Liebinggel húzza majd a talpalávalót a party arénában. A VOLT és a DEADCODE PRODUCTION szervezésében idén először jelentkező balatonvilágosi B MY LAKE Festivalon több mint 120 külföldi és hazai fellépő társaságában hallhatjuk-láthatjuk, mégpedig augusztus 20-án! Már ősszel, október 12-én a BÓNUSZ zárja le a fesztiválszezont, ahol Carl Cox, Dubfire, Derrick May, és sokan mások mellett pörgeti majd a lemezeket.


A teljes turnélista átböngészhető HOT X hivatalos website-ján, a www.hotx.hu –n!

Website: www.hotx.hu
Facebook: https://www.facebook.com/HotX.Deadcode
Soundcloud: https://soundcloud.com/hot-x
Youtube: http://www.youtube.com/user/DeadcodeTV

 

 MG 7982

Legfrissebbek a címlapról