HÍREK

Holland erősítéssel tér vissza szombaton Oliver Huntemann

Nem csak Dubfire kedvenc szerzőtársa, de Reinier Zonneveld is fellép szombaton Budapesten.

 

Mostanság egyre több elektronikus zenei eseménynek nyújt kiváló helyszínt a téliesített RIO. Múlt szombaton még a The Debut Carneval fogadta Butch, Mendo és a Los Suruba szettjét, február 17-én, szombaton pedig Oliver Huntemann ugrik be egy szettre, ahol még Reinier Zonneveld is fellép.

 

Oliver Huntemannról sokat tudhatunk már, hiszen a Dubfire-rel közösen megalkotott zenéken keresztül bőven volt alkalmunk megismerni, és az elmúlt években sem hagyott alább a lendülete. Már a 90-es évek közepétől számolhatunk vele a tánctereken, akit még az 50-es éveihez közeledve még mindig a világ egyik legelismertebbjei között tarthatjuk számon ebben a szcénában.

 

Huntemann8-770x540

 

Reinier Zonneveld is ugyanezt a lendületet képviseli, csak ő még épp a fiatal energiákkal felvértezve. Az Oliver Koletzki féle Stil Vor Talent kiadó büszke artistja igen kreatív egyéniségként mutatkozott be az elmúlt években, aki minden alkalommal meglepi közönségét, hajmeresztő szettjeivel. Élő performansza magasan kitűnik társai közül, amiben a modern techno hangzásvilágát ötvözi saját ötleteivel.

 

te-presentamos-al-segundo-artista-internacional-del-radiance-2017-body-image-1481301575

 

Ez a német-holland fúzió egyrészt biztos garancia, másrészt meglepetésekkel teli éjszakát ígér számunkra, amire itt találunk legkönnyebben jegyeket!

 

Hétvégéig ezt ajánljuk:

 

 

oliver huntemann cover

 

Legfrissebbek a címlapról