HÍREK

Erzsébet tér és az Akvárium Klub

Több helyen felmerült, hogy mit, miért szabad a megújult Erzsébet téren, és miért szabad vagy nem szabad. Ennek kapcsán úgy érezzük, hogy tisztázásra szorul az Erzsébet tér és az Akvárium Klub viszonya.

 

 

A teret az Erzsébet Vagyonkezelő Kft. működteti, az Akvárium Klub csak a terasz és a rendezvényközpont belső tereinek működéséért felelős.

 

178

 

Az Erzsébet tér állagának megóvása érdekében és azért, hogy minél tovább élvezhessük a főváros szívében lévő közösségi tér adta lehetőségeket, a téren a Kft. Házirendet fogalmazott meg. Nagyon röviden: a téren azt szabad, amit a házirend nem tilt, és a házirend azt tiltja, ami rongálja a közösség által élvezett lehetőségeket.

 

Így szabad a téren a fűre lépni, ülni - ahogy eddig is, este 10 órakor azonban bekapcsol a park öntözőberendezése, erre egyébként figyelmeztetnek is az Erzsébet téren dolgozó vagyonőrök. A fű nem tiltott terület tehát, de tilos a téren dohányozni, autóval vagy motorral behajtani, szemetelni. Az Erzsébet tér mellett fut a kerékpárút, ezen kívül a kerékpárt csak tolni szabad a téren, mások testi épségének megőrzésének érdekében. Gördeszkázni a kijelölt gördeszkás területen lehet, ahogy a szemetet is a szeméttárolókba lehet dobni. Alkoholt fogyasztani, ahogy az V. kerületben közterületen, úgy itt sem szabad, illetve a medencébe mászni, vagy abból inni sem lehet, mivel a szökőkutak és a medence vize nem ivóvíz. Kutyát a kijelölt kutyafuttató területen kívül csak pórázon szabad sétáltatni, ahogy bárhol máshol is.

 

179

 

Az Erzsébet Vagyonkezelő Kft. reméli, hogy mindenki megérti, ezek a szabályok közös értékeink megóvását szolgálják, de bármilyen észrevételt, javaslatot örömmel fogadnak az alábbi elérhetőségen.

 

A teljes házirend nyilvános, és itt olvasható: http://erzsebetter.hu/hazirend/
Levelek, panaszok ide írhatók: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

 

Tisztelettel
Akvárium Klub
http://akvariumklub.hu
https://facebook.com/akvariumklub
https://www.facebook.com/VOLTBarBudapest
Jegyelővétel: http://fesztivaljegy.hu

 

Legfrissebbek a címlapról