3 ok, amiért bátran azt mondjuk: március 14-én a Dürerben technózz!

Nem kell túl sok indok erre a cselekvésre, de azért adunk három ráerősítést!

 

Ha a március 14-ét jól meghúzzuk, még akkor is lesz lehetőségünk arra, hogy kipihenjük a szórakozás fáradalmait, hiszen legalább 4 szabad napunk lesz a szerdai éjszakát követően.

 

dk vibe

 

A Dürer Kert mostanában egész forradalmian mozgolódik az elektronikus zene tekintetében, így nem lepődtünk meg, amikor két ilyen vonatkozású esemény is bekerült március 14-re a naptárukba.

 

Ehhez kapcsolódóan jön a 3 ok, amiért bátran ajánljuk techno és elektronikus zenekedvelő olvasónknak ezt a Dürer házán belüli program párost!

 

1. Deepbass újra Budapesten!

 

A Deepbass néven futó mélybasszus imádó tag egyszer már belelendült a budapesti éjszakába, melyet most újra kibont majd, például ilyenekkel:

 

 

2. A Tale of Us legfrissebb kedvencei először Magyarországon!

 

A kortárs techno Afterlife-os arcát mutatja meg nekünk Amedeo és Matteo Giovanelli közös projektje. A matHame páros nem csak az After Life, hanem az Arts színeiben is pompázik, ilyen hálás darabokkal:

 

 

3. Letisztult és légies hangokkal tűzdelt utazás!

 

Egy külön esemény főszereplőjeként érkezik a Dürer Kertbe a brit Phaeleh, aki a techno éjszakát egy végtelenül letisztult és abszolút légies samplekből álló utazással egyensúlyozza ki. Lágy hangzások, ötvözve a dubstep, house, trip-hop, ambient stílusokat. Például így:

 

 

A két esemény itt és itt található meg, melyekről korábbi cikkeinkből tájékozódhattok bővebben. Valamint az a jó hírünk, hogy ha részt vesztek a Phaeleh eseményen, akkor a VAULT party-ra fél áron válthatjátok meg belépőtöket!;)

 

Vulkánból táplált techno és mély basszusok áradata ömlik ránk a forradalom hajnalán

 

Budapestre érkezik az elektronikus filmzenei hangzás brit úttörője!

 

VAULT Deepbass cover

 

phaeleh