CENTRIFUGA

3 zene, 4 DJ, 1 fesztivál – mutatjuk, mit hoz ez össze!

Sejtelmes hangrobbanás, erő, energia, vágtató ütemek, sötét villódzás, dinamikus hangulati dallamok. B my Lake, 3 hét és benne vagyunk!

 

Hol is máshol, mint az év legszebb időszakának legnagyobb durranásán. Az idei B my Lake programjára előzetesen azt mondták, hogy nagyot fog szólni, mi pedig a nevek és a line-up láttán már tűkön ülve várjuk, hogy ténylegesen mekkora is lesz a puskaropogás. Az idén már Zamárdiban megrendezésre kerülő B my Lake 2015 Fesztivál kétség nélkül a legnagyobb, csak elektronikus zenei fesztivál. És mi ezt szeretjük benne úgy igazán, hogy bármerre megyünk, az szól, amit az égiek – és persze a földiek is – nekünk teremtettek.

 

bml varázslat

 

 

Hogy kell-e ehhez bármi más? Igen, Te! Illetve Mi, hiszen mint Soundhead szerkesztőség mi magunk is részben szórakozni érkezünk majd augusztus 19-22. között tengerünk partjára. Azért majd lesz STREAM ON is, meg jelentkezünk napi beszámolóval is, és még addig hozunk néhány érdekességet a sokak által csak Lake-nek emlegetett fesztiválról.

 

Most a címre visszautalva jelentjük, ’leshazamoztuk’ a fesztivál official előzetesét. Ez nem is olyan régen, július 17-én jelent meg, hogy tovább fokozza a várhatóan elérhető hangulati állapotot. Mit ne mondjak, ez sikerült is, ha valakit a napi unalomban kap el, az biztosan szívesen teleportálna azonnal a helyszínre, főként egyetemes táncra perdülni!

 

bml 1nap tal

 

 

Az alig másfél perces video első fejezetében rövid gondolatokat kapunk a fesztiválról, mint például fantasztikus panoráma, a legendás Balaton tó, 4 nap / 4 éjszaka, vagy a legfontosabb elem, azaz, hogy TE vagy a legfontosabb! Ehhez a részhez az Alcatraz – Giv Me Luv track adja a zene hangulati alapot, a maga tökéletesen felemelő pumpálásával, mindez a csodálatos és sexy Nicole Moudaber remixelésével ötvöződve. A DanceTrippin TV felvételén Solomun mágusunk tekintélyt parancsoló kiállása és a szórakozó közeg hangulata tökéletesen mutatja a zenében rejlő lehetőségeket.

 

 

 

Az eredeti track itt érhető el, Nicole Moudaber pedig remélhetőleg többek között ezt a zenét is pörgeti majd augusztus 22-én, a fesztivál zárónapjának csúcshangulatában hajnal 1 és 3 között (B Stage).

 

Az alaphangulat megteremtését követően jönnek a főbb fellépők nevei. Ehhez először Matador – Da Hustle original-ja adja az emelkedést, bízva részünkről, hogy augusztus 21-én Richie Hawtin után zárásig (B Stage) hasonló kényeztetésben lesz részünk.

 

 

 

Svan Väth, Richie Hawtin, Fritz Kalkbrenner, Joseph Capriati, Tale Of Us, Gus Gus, Art Department, Nicole Moudaber, Matrix & Futurebound, Spor, Steve Lawler, akik erre a megállíthatatlan 15 másodpercre jutottak.


A további pörgést és egyben levezetést, infók aláfestést Friction vs Dimension – Kinetic című közös száma adja.

 

 

 

Dimension augusztus 20., Friction augusztus 21. éjszaka áll majd a Lake Stage pultjába.

 

Jó zenék, megfelelő hangulat teremtés, a várakozás optimális fokozása. Mondhatjuk, hogy így hypeol a VOLT és DEADCODE produkció, és jól is teszik, ettől jön/jött meg csak igazán a kedvünk, hogy ott legyünk:

 

B my Lake 2015. augusztus 19-22. Zamárdi ! ! !

 

 

 

Jegyek augusztus 7-ig kedvezményesen kaphatók, melyekről és bővebb infókról a bmylake.hu oldalon tájékozódhattok.

 

Keressétek a folyamatosan bővülő B my Lake tartalmainkat, mert további érdekességekkel készülünk addig, amíg végre ott nem leszünk!

 

Addig is programválogatás ON:

 

timetable bml2015 3