Podcast

WOW, félszázadik adáshoz érkeztünk. Jöjjön a Soundhead Podcast 050

Nem szeretnénk lelőni a poént, de az első három szóban benne van, hogy ki(k) készítették az 50. podcast epizódot. Előbb viszont néhány gondolatban visszatekintünk.

 

 

Valamivel több, mint 4 éve, pontosan 2012. november 9-én indult el az a sorozat, mellyel elektronikus zenerajongók ezreinek kívántunk változatos, minőségi, hallgatnivaló órával szolgálni. Az oldal nevéhez illesztett Soundhead Podcast névre hallgató mixsorozat néhány külföldi és tucatnyi hazai előadóval működött együtt az elmúlt években, akik megteremtették a saját zenei órájukat, hogy néhány elnyújtott hullámmal kivegyék hallgatóikat a hétköznapok megszokott kerékvágásából.

 

 

SH podcast az utra

 

 

Ez idő alatt hittünk abban, hogy nem csak a közismert, éppen aktuális, mondhatni TOP DJ-kkel szükséges együtt dolgoznunk, hanem feltörekvő, még akár ismeretlen fiatal tehetségekkel is. A mixek készítői minden alkalommal önmagukat adták, hogy tovább adjanak egy-egy zenei szeletet magukból, olvasó-hallgatóinknak, a kikapcsolódás és az elektronikus összekapcsolódás örömére.

 

A legérdekesebb, hogy amennyire sokan szerepeltek nálunk eddig, annyira sokan még nem, sőt, az egyre szélesedő fellépői palettán ez a szám még sokszorosa a Soundhead Podcast sorozatban nevüket és munkájukat letevőkhöz képest. Ennek nagyon örülünk, mert látjuk szemünk előtt a további célt, hogy még több félszáz és több száz mixet hozzunk velük össze, nektek, bárkinek, aki szívesen hallgatja az általuk képviselt zenei vonalat.

 

 

avatars-000026115307-jrxa9l-t500x500

 

 

Viszont, mielőtt tovább haladunk, most itt van ez az 50-es kerek szám, amit a következő előadóknak köszönünk, elsőtől az 50. epizód felé, sorban haladva:

 

 

Mark Knight, Coyote, Dandy, Naga, Lando, Chriss Ronson, Streako, Palotai, Dork, Nils, Dublic, Beta, Lotfi Begi, Tolo, James Cole, Mateo & Spirit, Bohumil, Isu, Metha, Lank, Vatsanah, Modeo, SanFranciscoBeat, Jay Lumen, Rob!n aka Robin Futaki, Marton Pinter aka delay, Akos Veecs, DJ Szett, Roland Handrick, Son-Tec, Sabee, Kornel Halasz, Po:ti, Li & Baco, Gregory S, Adam Touch, Peter Bernath, Gabriel West, Justrice, Bernathy Zsiga, DaiDai, Ben Preisinger, Madox aka Marco Grandi, Smole, Realplastic, Surprise, Raqpar, Way Out West

 

 

Igen, a meglévő sort végül a Way Out West zárja, azaz Nick Warren és Jody Wisternoff nagy sikerű közös projektje, mely már a 90-es években is több ízben lehengerelte a világot, kitudja mennyi más zenei műfajban lengedező hallgatót tett az elektronikus zenei világ fanatikusává, azokkal a trackekkel, melyek a mély belső tartalmú, vokálokkal megtoldott érzésvilágukkal átjárót teremtettek két egymástól távol álló zenei kultúra között.

 

 

soundhead podcast wayoutwest 50

 

 

Kétségtelenül Nick és Jody az egyik legnagyobb olvasztótégelyt hozta létre, így sokak számára biztosított lehetőséget, hogy a hozzájuk kapcsolódó első, mély zenei élményt követően másfelé már ne akarjanak szórakozás után keresni.

 

Bristol méltó büszkeségei külön-külön is bejárták a világot, volt, amikor egymástól távol és még távolabb kerültek, de évről évre fel-fellángolt a Way Out West szellemisége és a kettőjük által teremtett tűz még ma is erősen lobog.

 

 

 170114 wayoutwest kepek8

 

 

Rengeteg magyar klubber rajong zenéikért és mivel most 7 év után újra volt, aki elhozza a rajongók százainak egy klub estre - egy ízig-vérig live produkcióra, ahol a 2017 elején megjelenő, második stúdió albumukat is bemutatják – megpróbáltuk őket megkeresni, hogy készítsék el az 50. Soundhead Podcast-et.

 

Nick és Jody szívesen tett eleget a felkérésnek, így a Way Out West harmonikusan tüzes zenei összeállításával fogunk hozzá a következő 50 epizód felhajtásába. Jó szórakozást!, jöjjön a Soundhead Podcast 050 – Way Out West:

 

 

 

 

Aki teheti, vegyen részt a Way Out West magyarországi fellépésén, január 14-én, szombaton a Cinema Hall – KASINO falai között, a Thissizz sorozat keretein belül, ahol a duó liveját követően Jody Wisternoff egy exkluzív szettet is belehasít a tánctérbe. Nem a fenti vonulattal kell számolnunk, sokkal inkább új oldalról, vagy a régi folyamukból kiemelt zenei áradatra érezhetjük magunkat önfeledt szabadságban. Kellemes szórakozást, ha ott lesztek!

 

Kovács M