Podcast

Soundhead Podcast 021 - LANK

A Soundhead Podcast 021 felvonására Lank-ot kértük meg. A kérésnek eleget téve egy gyönyörű zenei folyamot kaptunk.


Az idei Isu 019 és Metha 020 sorszámú podcast-eket követően Lank-ra, azaz Golyán Petire esett a választásunk, mint 021 alkalom. Az egy órás utazás során 26 számon keresztül járjuk kőrbe Lank belső gondolatát, zenei világát, amiről még track listát is kaptunk. Jövőbe mutató kapuk nyílnak meg előttünk a neo-progressive univerzumába. „Lassan építkező, középtempós elektronika, mellőzve a kevesebb-több gondolatmenetét” – írta nekünk Lank, néhány szóban jellemezve az elkészült mixet.

 

soundhead podcast lank 21


Az évek óta aktív produceri és dj élet során több utat is bejárt művész egyik legutóbbi, emlékezetes fellépése a tavaly nyáron megrendezett Sun Goes Down-on Booka Shade előtti live szettje volt, ahol szintén valami különleges zenei alkotást hozott össze. Jelenleg első mixalbumán dolgozik, miközben második szerzői albuma elemei is készülnek. Február 16-án jelent meg Precursor című zenéje az Unframed Records-nál, mely egy pozitív töltetű, mély vonulatú techno darab.
Élőben legközelebb február 27-én a Sine Wave rendezvényen hallhatjuk, mely az Aurórában kerül megrendezésre. Lank-ot pedig nyomon követhetitek közösségi FB oldalán, vagy a lank.hu oldalon. Most pedig enjoy, jó hallgatózást!