HÍREK

Berlin és Detroit egyesíti techno erőit

A techno két fővárosa két napos eseményben egyesül, ami a német Tresorban kerül megrendezésre.

 

 

A detroiti techno úttörő, „Mad” Mike Banks összekapcsolódik az iparág egyik klubtulajdonosi veteránjával, Dimitri Hegemannal, hogy egy két napos rendezvényt bonyolítsanak le, mely egyedi kapcsolatot eredményez Detroit és Berlin között - írta meg az onlytechno.

 

A The Potential június 9-10-én kerül megrendezésre a Tresorban, mely a „subcultural exchange for urban development”, azaz a „szubkultúrális cserék a városi fejlődésért” alcímmel valósul majd meg.

 

 

Tresor

 

 

Az esemény workshopján a detroiti producer, Mike Huckaby lesz a házigazda, közösen szervezve a berlini Native Instruments-szel, ahol például párbeszédeket hallgathat meg a közönség a szcéna szakemberitől arról, hogy a művészet hogyan képes befolyásolni a politikai változásokat.

 

Június 9-én éjszaka persze a zenei szórakozás sem maradhat el, amit az Underground Resistance által prezentált line up valósít meg, melyben például bemutatkozik Mike Banks és Mike Flash közös live projektje, a Depth Charge, illetve olyan művészek aktualitását hallhatjuk, mint Blake Bexter, DJ Skruge, Scott Grooves, Basic Soul Unit, vagy a házigazda szerepkört is betöltő Mike Huckaby.

 

A line up IDE kattintva tekinthető meg, kommersz neveket egyértelműen ne keressünk a programban!