Kétszeres erejű földrengés ma és holnap Budapest legszebb bárkáján

Hétvégén kétszeres elektronikus hullám rázza meg a Duna felett imbolygó A38 Hajót, aminek nagyon örülünk előtte és majd akkor is!

 

 

Nem csak a telt házas The Carbonfools koncertet szervezték április utolsó előtti hétvégéjére az A38 Hajóra. Az állandóan színes programokkal készülő helyszínen, pénteken és szombaton is kaphatunk elektronikus zenei behatást, abból sem a bármelyik hétvégén megtalálhatót!

 

 

a38hajo-rockbook

 

 

Előbb április 21-én, pénteken jön a töretlen sikernek örvendő Budapest Trap Squad sorozat, ahol a város legmenőbb bass line arcai teszik össze zenei tudásukat, mindenféle külföldi meghívott vendég nélkül, egyfajta örömzenélés keretén belül, közönségük pedig szintén mindig hozza a maxot.

 

Ha szeretjük az ilyen zenéket, akkor érdemes ellátogatni, még, ha kívülről úgy is néz ki az esemény, mintha egy nagycsalád lenne, ez az a család, aki minden jó arcot szívesen fogad köreibe!

 

 

 

 

BTRAP cover

 

 

Szombaton, azaz április 22-én a basszusimádatot felváltja a break ütemek imádata, azaz újra a Hajón Ludmilla és barátai, ami a hömpölygő Dunának is kellően ismerős már. Ezt a break bulit is a kuriózumok között ünnepelhetjük, keresve sem találhatnánk másik ilyen eseményt a városban és itt is csak havonta kerül sor rá.

 

Így áprilisban is kihagyhatatlan szórakozást ígér, pláne úgy, hogy Ludmilla és Beatman készítettek elé egy Breakout Breez – Spring Edition 2017 mixet, track listával és hétvége csúcsára törő hangulattal!

 

 

 

 

ludmilla cover

 

 

Ha netán ez kevés lenne, akkor akad még más jellegő program is az A38 Hajó eseményei között erre a hétvégére is, jövőhétvégén pedig jön az A38 Születésnap programsorozat, amiből mi Daedelus érkezésének örülünk a legjobban!

 

 

 

 

a38 170430 daedalus

 

Legfrissebbek a címlapról