Guy Mantzur Top 10, ami nagyot fog szólni hétvégén

Hétvégén újra benéz hozzánk varázsolni az izraeli Guy Mantzur, mi pedig kihagyhatatlannak éreztük ezt a 10 trackes összeállítást, reméljük senki nem bánja!

 

 

Itt a nyakunkon a hétvége! Ahol az egyik legfontosabb állomás a Track Terrace-ra szervezett Guy Mantzur buli lesz, szigorúan a progressive hangzás birtokbavételével.

 

 

Guy-Mantzur-817x404 c

 

 

A szervezők ezekkel a sorokkal tárták fel az Izraelből érkező zenei kincset:

 

„Guy Mantzur munkásságát nem lehet egyszerűen skatulyák közé szorítani. A tel-avivi mágus tech house-ból, techno-ból és progressive house-ból összegyúrt darabjaival méltán lett világhírű top dj/producer. DJ szettjeiben a saját műveire is jellemző hipnotikus melódiák és érzéki groove-ok a legmeghatározóbbak. 2013 óta Tel Aviv egyik legmeghatározóbb undergroung klubjának a The Cat & The Dog rezidense. Olyan nagy ágyuknál jelennek meg zenéi, mint a Solomun féle Diynamic, Hernan Cattaneao Sudbeat-je, John Digweed Bedrock-ja vagy Guy J Lost&Found-ja. Résztulajdonosa és A&R menedzsere a müncheni székhelyű Plattenbank kiadónak. Guy már többször járt Budapesten, ezúttal egy hosszabb szettel szeretné megörvendeztetni a rajongókat!”

 

 

34501813

 

 

Nekünk se kellett több, ráfeküdtünk a youtube-ra és addig hallgattuk Guy zenéit, míg ki nem választottunk belőlük ötöt, de aztán meggondoltuk magunkat és inkább tízre bővítettük. Persze, így sem leszünk teljes értékűek, nagyjából 24 órára is tudnánk válogatni a zenéiből és mixeiből, live felvételeiből, de erre pont tökéletes lesz a június 17-i éjszaka a Track Terrace színpada előtt. Addig ezeket hallgatjuk, melyekből is talán a legutolsó nyerte el a házon belüli legjobb címet!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

18815373 1325522104182203 8210542871435040596 o

 

Legfrissebbek a címlapról