soundhead logo
 
electronic beats
electronic beats
electronic beats

LEMEZAJÁNLÓK

Turbo Recordings: New Jack Techno

Share

new jack techno turboJúnius 18-án új válogatással jelentkezik a Turbo Recordings. A montreali kiadó egy újabb meglepetéssel kedveskedik, a mostanában tőle megszokott electro/electro-house kiadványok után újra a technora fókuszál.

 

 

A sokak által Dj Tiga-val azonosított kiadó számos az electro stílusban mára már felkapott művésztől jelentetett meg, mint péládul Boys Noize vagy Chromeo. Most a Turbo visszatér a kezdetekhez amikor még techno előadókkal dolgozott. Hasonlónan nem kisebb nevekkel mint az electro szcénából. Ilyenek voltak Terence Fixmer, Milano vagy Sei A. A New Jack Techno nevet viselő kiadvány egy 10 tracket tartalmazó válogatás, melyen meg nem jelent zenék kaptak helyet, többek között számos új, eddig még ismeretlen arctól. Hangzását tekintve egy igazi csemege lesz a kiadvány, mivel a világ minden tájáról kaptak helyet előadók, a saját országukra jellemző hangzást képviselve.

 

 

Tracklist

01. Gingy & Bordello - Iron & Water
02. Locked Groove - Different Paths
03. J. Tijn - The Anti MIxdown
04. Milano - Wasteland
05. Locked Groove & Gingy - Tie Dye
06. Clouds - Gang 49
07. Sei A - Mercy Bass
08. Nautiluss - Troubleman
09. Duke Dumont - Underground Persistence
10. Tomas Andersson - Stickingar

Legfrissebbek a címlapról

Knobs újra visszatér Budapestre!

Knobs újra visszatér Budapestre!

Knobs újra Budapesten, még pedig nem máshol, mint a Corvintetőn. Ha jó péntek éjszakát akarsz magadnak, akkor ez kiváló opció!
Ezt nézd, itt hozzuk az új SanFranciscoBeat albumot

Ezt nézd, itt hozzuk az új SanFranciscoBeat albumot

Elveszett tánc, azaz Lost Dance néven dobta ki az olasz piacra SanFranciscoBeat legújabb albumát. 10 track, egy felvezetés és 9 techno iram. Gyere, hallgass bele!
Kolumbiának szeretettel

Kolumbiának szeretettel

Kolumbiát több szempontból is ismerhetjük. De fogadjunk, hogy most mutatunk valami újat is. Utazzunk el egy órára Dél-Amerika legészakibb országába!
Thissizz Kölsch - mindjárt itt van 1983!

Thissizz Kölsch - mindjárt itt van 1983!

Még erősen él bennünk a szeptemberi Thissizz party élménye, de már hamarosan indulhatunk a következőre. Ez persze nem okoz problémát, főleg, hogy Kölsch érkezik bemutatni új albumát!
Vasárnap a fotelban - irány Izland!

Vasárnap a fotelban - irány Izland!

Újra jelentkezik Vasárnap a fotelban rovatunk. A tavaszi zsongás és a nyári őrületet követően ismét megnyugszunk mi is és hozzuk a melankolikus vasárnapi hallgatnivalót! Új elsőként Kiasmos-nak örültök?
Hector Couto b2b Cuartero az Akváriumban - Főszerepben az igazi HOUSE

Hector Couto b2b Cuartero az Akváriumban - Főszerepben az igazi HOUSE

Azoknak, akik aktívan követik az e-zene eseményeket, nem kell bemutatni a két spanyol house-mágust, Hector Coutot és Cuarterot. Legutóbb a Balaton Soundon csaptak őrületes bulit a Telekom Rave színpadon.

hozzászólások

Kiegészítő információk