soundhead logo
 

LEMEZAJÁNLÓK

Turbo Recordings: New Jack Techno

Share

new jack techno turboJúnius 18-án új válogatással jelentkezik a Turbo Recordings. A montreali kiadó egy újabb meglepetéssel kedveskedik, a mostanában tőle megszokott electro/electro-house kiadványok után újra a technora fókuszál.

 

 

A sokak által Dj Tiga-val azonosított kiadó számos az electro stílusban mára már felkapott művésztől jelentetett meg, mint péládul Boys Noize vagy Chromeo. Most a Turbo visszatér a kezdetekhez amikor még techno előadókkal dolgozott. Hasonlónan nem kisebb nevekkel mint az electro szcénából. Ilyenek voltak Terence Fixmer, Milano vagy Sei A. A New Jack Techno nevet viselő kiadvány egy 10 tracket tartalmazó válogatás, melyen meg nem jelent zenék kaptak helyet, többek között számos új, eddig még ismeretlen arctól. Hangzását tekintve egy igazi csemege lesz a kiadvány, mivel a világ minden tájáról kaptak helyet előadók, a saját országukra jellemző hangzást képviselve.

 

 

Tracklist

01. Gingy & Bordello - Iron & Water
02. Locked Groove - Different Paths
03. J. Tijn - The Anti MIxdown
04. Milano - Wasteland
05. Locked Groove & Gingy - Tie Dye
06. Clouds - Gang 49
07. Sei A - Mercy Bass
08. Nautiluss - Troubleman
09. Duke Dumont - Underground Persistence
10. Tomas Andersson - Stickingar

Legfrissebbek a címlapról

Őket várjuk legjobban a VOLT Fesztiválon!

Őket várjuk legjobban a VOLT Fesztiválon!

Ma megnyitotta kapuit Sopronban a VOLT Fesztivál! Ugyan a rendezvény nem a legerősebb elektronikus zenei line up-jairól híres, de mi minden évben találunk kedvünkre valót és amúgy sem tudunk/akarunk ellenállni a barátságos légkörnek.
SPEEDY J a Track Terrace-on!

SPEEDY J a Track Terrace-on!

A holland techno producer Richie Hawtin, Aphex Twin és Laurent Garnier mellett a műfaj egyik nagy megújítója, hazai viszonylatban pedig már a Bónusz Parádé és a Mayday bulijain is szerves résztvevője volt a magyar elektronikus zenei életnek.
Darkside dvd érkezett!

Darkside dvd érkezett!

Psychic Live névre hallgat a Darkside duó 114 perces koncert dvd-je!
summer mode of MOVE

summer mode of MOVE

A Zippp Club ad otthont minden csütörtök este a MOVE sorozatnak a nyári szezonban! A rezidensek szabad ég alatt visznek színt a fülledt éjszakákba.
VOLT Fesztivál – Soundhead Stream On

VOLT Fesztivál – Soundhead Stream On

Az utóbbi évben megszokhattátok, hogy nem csak írásban számolunk be a nyári fesztiválokról. Örömmel jelentjük be, hogy idén már a VOLT Fesztivál elektronikus zenei történéseit is közvetítjük!
A Sputnik Sztori

A Sputnik Sztori

A történet 2014 decemberére nyúlik vissza, amikor az Indigo Theory megnyerte a Budapest Calling DJ versenyét, amelynek egyik díja az volt, hogy a Lipcse mellett 2015 májusában megrendezett Sputnik Spring Break Festiválon kaptak fellépési lehetőséget.

hozzászólások

Kiegészítő információk