soundhead logo
 
electronic beats
electronic beats
electronic beats

LEMEZAJÁNLÓK

J.D.N.M.G.J. – Trezzz

Share

jdnmgj trezzzJúnius 4-én azaz ma jelent meg John Digweed, Nick Muir és Guy J azaz a J.D.N.M.G.J. formáció Trezz nevet viselő kislemeze a Bedrock Records-nál. E három név már önmagában is garancia a minőségre, hát még együtt.

 

 

Ha hármas, akkor mesterhármas, ha mesterhármas akkor csak is valami különlegesről lehet szó, ha az előremutató elektronikus tánczene jegyében gondolkodunk. Három valóban a szakma mesterének számító producer állt össze egy közös stúdiómunkára, aminek eredménye egy nem mindennapi track és annak újragondolás. A kellőképpen sejtelmes, de ugyan akkor dinamikus, kliséket nélkülöző, de egyben letisztult hangzásvilágú Trezzz Június 4.-én válik elérhetővé a nagyközönség számára. A mesterhármas tagjai pedig nem mások, mint a már a szakmában nagy öregnek számító John Digweed és Nick Muir, valamint az egyedi hangzásvilágáról már itthon is jól ismert és méltán kedvelt Guy J. A Bedrock sztárjai külön-külön is garanciát jelentenek a minőségi hangzásra, de a trió közös munkája méltán emelkedik ki a többi kiadvány közül. A Trezzz már debütált John Digweed utolsó Live In Cordoba (Bedrock) mixalbumán azonban a hivatalos megjelenésig ajánljuk figyelmetekbe a már közzé tett előzetest:

 

Legfrissebbek a címlapról

Iamyank live band A/V show-ra készülünk!

Iamyank live band A/V show-ra készülünk!

Telekom Elekctronic Beats Festival, Budapest, Október 15-18. és számos külföldi és hazai fellépő. Közöttük Iamyank live band koncert. Most erre készülhettek velünk!
Knobs újra visszatér Budapestre!

Knobs újra visszatér Budapestre!

Knobs újra Budapesten, még pedig nem máshol, mint a Corvintetőn. Ha jó péntek éjszakát akarsz magadnak, akkor ez kiváló opció!
Ezt nézd, itt hozzuk az új SanFranciscoBeat albumot

Ezt nézd, itt hozzuk az új SanFranciscoBeat albumot

Elveszett tánc, azaz Lost Dance néven dobta ki az olasz piacra SanFranciscoBeat legújabb albumát. 10 track, egy felvezetés és 9 techno iram. Gyere, hallgass bele!
Kolumbiának szeretettel

Kolumbiának szeretettel

Kolumbiát több szempontból is ismerhetjük. De fogadjunk, hogy most mutatunk valami újat is. Utazzunk el egy órára Dél-Amerika legészakibb országába!
Thissizz Kölsch - mindjárt itt van 1983!

Thissizz Kölsch - mindjárt itt van 1983!

Még erősen él bennünk a szeptemberi Thissizz party élménye, de már hamarosan indulhatunk a következőre. Ez persze nem okoz problémát, főleg, hogy Kölsch érkezik bemutatni új albumát!
Vasárnap a fotelban - irány Izland!

Vasárnap a fotelban - irány Izland!

Újra jelentkezik Vasárnap a fotelban rovatunk. A tavaszi zsongás és a nyári őrületet követően ismét megnyugszunk mi is és hozzuk a melankolikus vasárnapi hallgatnivalót! Új elsőként Kiasmos-nak örültök?

hozzászólások

Kiegészítő információk