LEMEZAJÁNLÓK

Bourne - The Trip EP

bourneNemrég múlt el egy éves kis hazánk egyik leginnovatívabb digitális kiadója, az Oversized Records, a srácok máris rajthoz állítják a 14. kiadványt, amit az alapító-ötletgazda Bourne neve és stílusa fémjelez. Mint azt már a labeltől megszokhattuk, a „minőség mindenek előtt" mottó ebből a megjelenésből is sugárzik: a két trekket tartalmazó digi-csomag zsigerekig hatoló „house-pengéket" rejt.

 

A 'The Trip' címet viselő kiadvány első darabja a névadó dal, mely lüktető tempójával, férfihang-foszlányaival, és persze hamisítatlan party-hangulatával az idei ősz nagy kedvence lehet. DJ-szemmel nézve egy optimális hosszúságú, lineáris felépítésű, a közönséget táncparkettre csalogató művet pörgethetünk, ami a legújabb, nemzetközi top-producerek megjelenései közé helyezve egyáltalán nem ruházható fel a kakukktojás szerepével, sőt, némely „sablontekházt" egyenesen kenterbe ver.

A második alkotás az imént taglaltakhoz képest visszafogottabb, de egyáltalán nem visszafogott hömpölygésével ideális fel-, avagy levezető darab. A fület simogató, kellemes, tiszta, mégis pulzáló hangzás merengésre késztetheti a hallgatót, ha az véletlenül nem a bemelegítő tánclépésekkel van elfoglalva. Egy hatásos szettindító után, a hangulat építésére tökéletesen alkalmas az 'Armadillos', a modern house muzsikát kedvelő vájtfülűek pedig elégedetten csettinthetnek, ha igazi különlegességre vágytak.

Megoldódott a Bourne-rejtély? Aligha. Bár a megoldáshoz egy újabb 'Trip-el' ezúttal is közelebb kerültünk, az Oversized-istállót vezető Bourne szentül hiszi, hogy nem jár messze attól a bizonyos, éltető „house-igazságtól".

A kiadvány 2010. augusztus 28-án lát napvilágot a nagyobb webáruházakban!

 

 

bourne500

 

 

 

"Nice release! Like "The Trip" track, thanks " Miss Nine

"The trip is for me, nice groove on this one, will support, thanks." Sezer Uysal

"dig both tracks, will play out for sure.  they are just my thing " Chris Fortier

"Many thanks for the promo. It's really cool deep stuff, support it in my warm up sets." Chriss Ronson

'Both tracks would work VERY well on the dance floor.  I'm gonna play the hell out of "Armadilos!" Aaron Carl

"the trip is amazingly deep, please send a link so i can support further." Kosmas Epsilon

" I think Armadillos is the stronger of the two.  I could really see both of these working well on the dancefloor." Darin Epsilon

 

"I like this" Hernan Serrao

Bourne - The Trip EP

Belehallgatás: http://music.oversizedrecords.com/promo/ovrsd014_ls4fl9

 

OVRSD014

Oversized Records

Megjelenés: .28.2010.08

 

Tracklist:

01. The Trip

02. Armadillos

 

 

Web:

http://myspace.com/bournethedeejay

http://www.oversizedrecords.com

Legfrissebbek a címlapról