soundhead logo
 

HÍREK

Skrillex és Tiesto a Forbes celeblistáján

Share

tiestoTiesto a 84. és Skrillex a 92. nagyon szép helyen zárta a Forbes magazin celebméricskéjét. Olyan neveket utasítottak maguk mögé eme megmérettetésen mint, Adriana Lima, Hugh Laurie vagy Kate Moss. Szép munka!

 

 A Forbes magazin legfőképpen üzlettel és vagyonnal kapcsolatos felméréseket és listákat készít. Az indíték egyelőre ismeretlen. Hasznossága úgyfent teljesen ismeretlen, de legalább érdekesnek sem feltétlen mondható. Ellenben vasárnap reggelre meg kell elégednünk ezzel a fantasztikummal és ha valaki akad akit még nem lőtt fejbe az adrenalinlövedék eme hírt olvasván, az egyéb izgalmas és tartalmas perceket szerezhet a Forbes honlapján: http://www.forbes.com/celebrities/list/

A többiektől elnézést kérünk!

 

forbes celeblista

Legfrissebbek a címlapról

Szombati LÄRM: az All Inn reformált

Szombati LÄRM: az All Inn reformált

Hogy mit csinált az All Inn? Reformált? Végül is, ez a dolga, hát jól tette! Persze a LÄRM is kellett hozzá. Folytatólagosan minden kiderül.
Stílusunk az űr! Jöhet 12 space tetkó?

Stílusunk az űr! Jöhet 12 space tetkó?

Mindenünk a végtelen űr. Leszedtünk pár képet a világhálóról és 12-őt kiválogattunk belőle. Van sexi, brutális és olyan is, ami magával ránt!
Mindennapi függőségeink! Dr. Zacher Gábor előadásában

Mindennapi függőségeink! Dr. Zacher Gábor előadásában

A világ fejlődésével párhuzamosan válik egyre addiktívabbá. Ez a veszély lassan az élet minden pillanatában jelen van. De pontosan miben és hol is lapul? Válaszokat adunk!
Csillagösvény Vol.2. AGABA

Csillagösvény Vol.2. AGABA

Immár második alkalommal kerül megrendezésre, a Dunakanyarban (A Duna-Ipoly vadaspark területén) Verőcén, egy gyönyörű szép hegy tetején (Király Kő hegy) őseink szakrális területén, táltosok földjén. A Free Energy által életre keltett zenés rendezvény sorozat.
Maayan Nidam-ot kérném vissza!

Maayan Nidam-ot kérném vissza!

Voltatok már úgy, hogy egy buliból sosem szabadultatok meg igazán? Én tudom kit kérnék vissza!
Szezont zárt a PRLMNT

Szezont zárt a PRLMNT

Az Apollonia francia hármasa és Polarize zárta be a PRLMNT kapuit az őszi szezonig.

hozzászólások

Kiegészítő információk