soundhead logo
 
electronic beats
electronic beats
electronic beats

HÍREK

MOONLINE BIRTHDAY BASH a Prestige-ben!

Share

moonline birthday bashÖnfeledt örömzene és örömtánc töményen: így készül „megülni” az idei szülinapját régi kedvencünk, DJ MOONLINE. 

 

 


moonline birthday bashMájus 18-án a Club PRESTIGE-ben fújhatunk közösen vele gyertyát, miközben DANDY, YVEL & TRISTAN és INVOICE osztozik majd a DJ-pulton az ünnepelttel. A születésnap azonban nem az egyetlen indítékunk a fiesztára …

 

Mert egyébként egy szülinap már önmagában is mindig jó ok arra, hogy rácsörögjünk a haverunkra, hogy csoportos görbe estét csapjunk, kieresztett gőzturbináink energiáit a táncparketten levezetbe hajnalig bulizzunk. Ilyenkor előkerülnek a régi cimborák is, megy az anekdotázás, gyöngyözik a pezsgő és a homlokunk a tánc hevében. Nem kell hát hosszas érvelés hozzá, hogy miért is lesz május 18. fontos dátum azok számára, akik a mi Moonline-unkat valaha is kedvelték – akár mint Pacha rezidenst, akár mint DEBUT aktivistát, vagy akár egyszerűen csak mint jelenséget.

 

A visszavonulása kellő bizonyíték volt mindannyiunk számára, hogy bizony tágas, szomorú, sötét űrt képez a hiánya. Hál’istennek, ő is belátta ezt. Aki igazán szívvel-lélekkel zenész/DJ/producer, az csak ideig-óráig áltathatja magát azzal, hogy képes lesz meglenni boldogan és nyugodtan a zenélés nélkül. MOONLINE most VISSZATÉR, s végre várhatjuk megint az újabb fellépéseit, utazhatunk nagyokat a szettjeire, pacsizhatunk vele a DJ-pultban.

Ez a születésnap tehát az új kezdet ünnepe is. Egy légyott: randevú a régi szerelemmel (Moonline világával), ahol garantáltan el fogják csavarni a fejünket – legalábbis zenei értelemben egészen biztosan. „Hogy miért éppen Prestige? Mert ez a kedvenc klubom Budapesten. Közvetlen, jó a hang és sok az élmény is. Talán ott léptem fel a legtöbbet, ezért is esett erre a helyszínre a választásom. A line up? Dandy régi barát, akivel mindig megértettük egymást mind emberileg, mind zeneileg. Yvel & Tristan pedig napjaink egyik legkedveltebb DJ-párosa, akiket mindig is támogattam és elismertem már a karrierjük kezdete óta. Producerként és DJ-ként is nagyon jók! Invoice mára szintén tapasztalt kolléga, és ő is Ikrek! Az ő warm upja talán a legmegfelelőbb a folytatáshoz.” – MOONLINE

 

 

 

 

KEDVES BARÁTOK, HAVEROK, ISMERŐSÖK! HAMAROSAN ÜNNEPLEM SZÜLINAPOM AMIRE MINDENKIT VÁROK SZERETETTEL!
MÁJUS 18 - CLUB PRESTIGE
DJS: DANDY, YVEL & TRISTAN, INVOICE, MOONLINE!
Entry: 1500Huf

Legfrissebbek a címlapról

Ezeken biztosan ott leszek az idei Electronic Beats feszten! Te?

Ezeken biztosan ott leszek az idei Electronic Beats feszten! Te?

Nagyon közel az idei Electronic Beats Festival. Az idén kétnaposra bővült rendezvényen szerkesztőnk is részt vesz, megmutatja mit, miért vár a legjobban a 2 nap 4 programjából!
Friss Nosaj Thing videoklip

Friss Nosaj Thing videoklip

Tegnap került feltöltésre a Cold Stares ft. Chance The Rapper + The O'My's című számhoz készült vizuális anyag. Gőzölgő kávé mellé ajánljuk.  
Be Massive Label night a Corvintetőn

Be Massive Label night a Corvintetőn

A Be Massive bulikat szigorú, mély hangzás, telt basszusok, hipnotikus groove-ok, fémes minimalizmus jellemzi. 
Soundhead Terasz, a Bónusz bónusza!

Soundhead Terasz, a Bónusz bónusza!

Idén sem múlhat el a BÓNUSZ Electronic Music Festival a Soundhead Terasz nélkül. November 21-én éjszaka 9 felvonásban 11 személy áll majd a pultunkba. Megmutatjuk, kik lesznek azok és hozunk tőlük egy-egy hangolódáshoz való mixet!
Sex, Drugs & Rock’n’Roll! Jön a Vinyl sorozat az HBO-n!

Sex, Drugs & Rock’n’Roll! Jön a Vinyl sorozat az HBO-n!

Szerintem nem volt még arra példa, hogy tv sorozatról írjunk a Soundhead-en. De most kénytelenek vagyunk kivételt tenni…
Limitált számú jegy maradt csak az október 10-i Hernan Cattaneo bulira!

Limitált számú jegy maradt csak az október 10-i Hernan Cattaneo bulira!

Október 10-én ismét hazánkba látogat Hernan Cattaneo, akinek óriási érdeklődés előzte meg az Akváriumban Klubban megrendezésre kerülő all night long fellépését.

hozzászólások

Kiegészítő információk