soundhead logo
 
electronic beats
electronic beats
electronic beats

HÍREK

A rendezvények új dimenziója Pozsonyban ARMIN ONLY ‘MIRAGE’ - BRATISLAVA

Share

arminMár csak 2 hónap van hátra a nagy eseményig! Egyre közelebb van 2011. június 10-e, amikor is amikor is Armin van Buuren - többszörös DJMAG győztes - megérkezik pozsonyi koncertjére az Ondrej Nepela Arénába.

A rendezvényen Armin mellett fellép 7 világszerte ismert énekes, a Bratislava Metropolitan Orchestra, egy holland hip-hop rock banda a Bagga Bownz, professzionális külföldi táncosok és művészek Kestutus Baranauskas koreográfus vezényletével. Mindezek mellett a rendezvény technikai háttere is professzionális, a több mint 250 db intelligens robotlámpával, 124W összteljesítményű lézerrel, 200 m²-es LED fallal, sok-sok pirotechnikai effekttel, és nem utolsó sorban egy tipikusnak nem mondható 500 m²-es színpaddal.
A Mirage albumon sok világszerte ismert művész (akik között megtalálhatóak Grammy-díjra is jelöltek) vendégszerepelt, úgy mint Nadia Ali, Sophie Ellis Bextor, BT, Christian Burns, Susana, Laura V, Ana Criado, de ne feledkezzünk meg Ferry Corsten, Eller van Buuren, Winter Kills, Sophie és Adam Young közreműködéséről sem.

ARMIN ONLY ‘MIRAGE' - BRATISLAVA
Armin személyes köszöntője a pozsonyi buli kapcsán - http://www.vimeo.com/22073924
Ez a rendezvény nem összehasonlítható a többi Armin Only-val, mivel minden helyszínen, így Pozsonyban is a helyszínhez és országhoz szabott produkció látható, amely a holland rendezvényre építkezik és a világszerte ismert ALDA Events szervezésében kerül megrendezésre.
Az ALDA Events idén jelölést kapott a legjobb promoter díjra az IDMA-n, melynek díjait minden évben Miamiban osztják ki. Mostanáig az Armin Only ‘Mirage' hét turné állomásán vagyunk túl, amely eddig 4 kontinensen járt, és a következő városokban kerültek megrendezésre közel 131 000 eladott jegyszámmal: Utrecht, Kijev, Buenos Aires, Melbourne, Bejrút, Szentpétervár és Poznan.

ARMIN ONLY ‘MIRAGE' - WORLD TOUR
World Tour Promo Videó - www.youtube.com/watch?v=hfgIgjgoVjk
A rendezvényeken eddig többezer ember vett részt, akik nemcsak ezen zenei stílus kedvelői, hanem olyanok is akik először látogattak el hasonló eseményre és lenyűgözte őket. A rendezvénysorozat mottója: "Only if you are there, you will understand, is more than true." - Ha ott leszel, megérted, hogy ez több mint igaz.
A rendezvény egyedülálló Szlovákiában, amely egyben az utolsó európai helyszíne az Armin Only ‘Mirage' turnénak.

Jegyek kaphatók a www.ticketportal.sk oldalon, továbbá Magyarországon a www.ticketbox.hu weboldalon. További információkkal, hotel foglalással (Radisson Blu Carlton és Hotel Aston) kapcsolatban látogass el a www.arminonly.sk weboldalra, ahol további részleteket is találsz a "Meet & Greet with Armin van Buuren" nyereményjátékról.
TV Spot: http://www.youtube.com/watch?v=yid7JZhiyPE
Trailer: www.youtube.com/watch?v=mwIIJdYelHk&feature=player_embedded
Forrás: www.arminonly.sk

ARMIN ONLY - UTAZZ VELÜNK BUSSZAL!
Partybusz szerveződik Pozsonyba Budapestről - győri megállással!
Légy ott Te is a legjobb arcokkal az utolsó európai Armin Only állomáson!

További információk:
http://partybusz.arminvanbuuren.hu

 

flyer_HU_web

Legfrissebbek a címlapról

Iamyank live band A/V show-ra készülünk!

Iamyank live band A/V show-ra készülünk!

Telekom Elekctronic Beats Festival, Budapest, Október 15-18. és számos külföldi és hazai fellépő. Közöttük Iamyank live band koncert. Most erre készülhettek velünk!
Knobs újra visszatér Budapestre!

Knobs újra visszatér Budapestre!

Knobs újra Budapesten, még pedig nem máshol, mint a Corvintetőn. Ha jó péntek éjszakát akarsz magadnak, akkor ez kiváló opció!
Ezt nézd, itt hozzuk az új SanFranciscoBeat albumot

Ezt nézd, itt hozzuk az új SanFranciscoBeat albumot

Elveszett tánc, azaz Lost Dance néven dobta ki az olasz piacra SanFranciscoBeat legújabb albumát. 10 track, egy felvezetés és 9 techno iram. Gyere, hallgass bele!
Kolumbiának szeretettel

Kolumbiának szeretettel

Kolumbiát több szempontból is ismerhetjük. De fogadjunk, hogy most mutatunk valami újat is. Utazzunk el egy órára Dél-Amerika legészakibb országába!
Thissizz Kölsch - mindjárt itt van 1983!

Thissizz Kölsch - mindjárt itt van 1983!

Még erősen él bennünk a szeptemberi Thissizz party élménye, de már hamarosan indulhatunk a következőre. Ez persze nem okoz problémát, főleg, hogy Kölsch érkezik bemutatni új albumát!
Vasárnap a fotelban - irány Izland!

Vasárnap a fotelban - irány Izland!

Újra jelentkezik Vasárnap a fotelban rovatunk. A tavaszi zsongás és a nyári őrületet követően ismét megnyugszunk mi is és hozzuk a melankolikus vasárnapi hallgatnivalót! Új elsőként Kiasmos-nak örültök?

hozzászólások

Kiegészítő információk