Soundhead Podcast 046 - Smole

Megvárattunk benneteket a következő Soundhead Podcast epizóddal, de most már itt vagyunk. Ez alkalommal a Contra Mundum egyik oszlopos tagja, Smole húz maradandó, bő 1 órás nyomot, akivel pár szót váltottunk is!

Mondd a neved Metha!

Újabb szakmabeli állja a kérdéseket és ad választ, hogy végre valamivel többet is tudjunk róla, ne csak azt, hogy milyen zenét játszik! Most Metha került sorra!

Hírek

augusztus 29, -Soundhead-

Kirakatba kerül az Airsounds Records ma és szeptember 10-én is!

Nem csak egy szimpla estét, hanem 8 fellépős bulit tesznek nekünk össze a nyugat-magyarországi srácok, hogy a Corvin Room belső terét kiélvezhessük egy szombat éjszaka! Közben már 10. kiadványuk jelent meg, ma!

Hírek
augusztus 29, Kovács M

A 2016-os OZORA éjjelek és nappalok videón!

Először csak 1 videót akartunk megmutatni az idei OZORA fesztiválról, de végül 3 lett belőle, és még legalább egy tucatot tudtunk volna. Na, irány a paradicsom!

VIDEÓK
augusztus 26, Kovács M

40 óra a Secret Factoryval, most, itt!

Junkie és Hawky, a Secret Fusion szervezői, a soproni elektronikus élet virágoztatói, azaz a Secret Factory40 óráját kínáljuk hallgatásra az elmúlt 13 éves időintervallumból!

HAZAI KRÉM
augusztus 25, -Soundhead-

Akadémia38, az élő zene iskolája!

Újra indulnak az Akadémia38 képzései, melyre Szeptember 11-ig lehet jelentkezni az A38 Hajó koncerttechnikai és mozgóképgyártó-iskolájába!

Technika
augusztus 25, Kovács M

Julian Perez különleges tájművészete, avagy a Fathers & Sons videók!

Miközben az elektronikus zene java része fesztiválozik, mutatunk valami olyat, ami pont erről szól csak másképp! Zene a szabadban, csak szabadon, Julian Perez után!

NO WORDS
augusztus 24, -Soundhead-

Őszi Acid banzáj lesz Esztergomban. Jegyezd a nevet: E-Night!

Ha már lassan vége a nyárnak, akkor mutatunk egy jó acid bulit, ami szeptember 10-én ér el minket Bernathy Zsiga és DJ Titusz főszereplésével, egészen északon!

Hírek
augusztus 24, -Soundhead-

Ma elkezdődik a B my Lake, mi pedig az előző év emlékeit adjuk útravalóul!

Idén már 4. alkalommal kerül megrendezésre a B my Lake, amiről most felidézzük az előkészületeiről és beszámolóiról készített videókkal az előző éveket!

CENTRIFUGA
augusztus 23, Kovács M

Eklektikus interjúra invitálunk az Ubik szervezőivel!

Tavaly elindult valami eddig még ismeretlen dolog, ami a közösségi finanszírozású gondolat és az összművészeti kultúra teremtését robbantotta fel Zebegényben. Most az idei UbikEklektik előtt a szervezőkkel beszélgettünk.

Interjúk
augusztus 23, -Soundhead-

Töltsd az egész éjszakádat Stimminggel, Lamberttel és 16 előadóval a 4DSOUND-on!

A budapesti SPATIAL SOUND INSTITUTE augusztus 26-án egy nagyon különleges, egész estés show-val nyitja ki újra a közönség számára kapuit.

Hírek
augusztus 22, -Soundhead-

Szereted Budait és Chriss Ronsont? Akkor a Catch The Fish sorozat neked szól!

Új sorozat kezdetével zárja a Track Terrace a nyári szezont. A Catch The Fish sorozat első állomása szeptember 3-án lesz!

Hírek
augusztus 22, Kovács M

Ezt a videót nem tarthatjuk tovább magunkban: Richie Hawtin b2b Dubfire!

Egy kerek óra elektronikai csavargatás a két mesteri DJ/producer közösködéséből. Ezt élvezni fogjátok!

CENTRIFUGA
augusztus 18, pL

Taposás, Csapatás, Süllyedés, Agyalás… Egy hét múlva újra Ubik feszt!

Jövő hét csütörtöktől újra elveszhetünk Zebegény sűrűjében, ahol tavaly például a fenti címszavakkal felfestett táblák voltak az útjelzőink, amiket tavaly sikerült megörökítenünk!

Art és Design

Kiegészítő információk