soundhead logo
 
topjoy
topjoy
topjoy

OZORA kört futottunk!

Sokan nem is sejtjük, hogy mi történik az OZORA fesztiválon. Olykor jól jön ezért egy-egy résztvevő baráttal, vagy közelebbi fellépőkkel elbeszélgetni. Ezt tettük!

Rajongás újratöltve – Chriss Ronson SWITCH

Az új Chriss Ronson album átütő hangélményként hatott. Szó szerint a csillagokkal szédültünk bele a 13 szám meghallgatásába. Ha kedvet akarsz hozzá, feltétlenül szánd rá az olvasásra magad!

Hírek

szeptember 03, -Soundhead-

Legendás este várható októberben!

Mához egy hónapra Chriss Ronson egy egész estés szárnyalással örvendezteti meg a magyar közönséget új, SWITCH albumának bemutatójával.

Hírek
szeptember 03, Sajtóközlemény

DEADCODE & Friends 2015 - Akvárium Klub

Augusztus és a fesztiválok végével ismét beköszönt a klubszezon, amit szeptember 12-én Magyarország egyik legismertebb techno rendezvénysorozata, a DEADCODE & Friends nyit meg.

Hírek
szeptember 02, -Soundhead-

Újra gyártósorra kerül a Technics?

Nagyon úgy fest, hogy igen! A Panasonic végre nyilatkozott az ügyben…

Hírek
szeptember 02, Sajtóközlemény

A VOID Audio Hungary & Soun Records pres. FREE TRACK

Szeptember 12-én egy különleges hely különleges nyitó bulija veszi kezdetét Budapest felett, mégpedig a VOID Audio Hungary és a SOUN Records által prezentált Free Track.

Hírek
szeptember 02, Zolee

5 éve repül a MARIPOSAS pillangója

ÚT:ON! Zolee ismét Mariposas-on járt, most a rendezvény 5. fennállásának ünnepét hozta magával. És a pillangó logo gondolatot...

ÚT:ON
szeptember 01, Kovács M

Hétvégi csoda készül Zebegényben

Még éppen a nyár hátába kapaszkodva kerül megrendezésre szeptember első hétvégéjén az UbikEklektik összművészeti fesztivál. Zebegény, Dunakanyar, Szőnyi tábor, garantált az élmény mámor…

Fesztiválok
augusztus 31, pL

Ma véget ér a nyár, mi pedig itt úsznánk

Ki ne sajnálná, hogy augusztus utolsó napját írjuk ma!? És egyben ki ne szeretne egy ilyen panoráma medencében fürdeni ezen a napon?? Ez természetes.

Art és Design
augusztus 27, Zolcsi

B MY LAKE - 4 nap önfeledt feltöltődés volt

Élményekben is utazunk! Tudósítónk jelen esetben az idei B.my.Lake emlékeit, tapasztalatait hozta össze egy terjedelmes írásban. Kevés kép, sok mondanivaló, biztos sokan éltétek át hasonlóan.

ÉLMÉNY
augusztus 27, -Soundhead-

Homebase EP a TSaládtól!

Peter Makto és Gregory S újabb kislemeze érkezett a polcokra, vagyis inkább a hallójáratokba. Itt hozzuk, mutatjuk milyen!

Lemezajánló
augusztus 25, pL

12 misztikus kő - a második felvonás

Egyszer már hoztunk 12 misztikus követ, most hozunk hozzá másik 12-őt! Földön innen vagy túl, a közös bennük, hogy különlegesek.

Art és Design
augusztus 24, pL

Ez egy Stage? Ez egy Stage!

A hollandiai Paradigm fesztiválon valahogyan másképp állnak a Stage fogalmához, mint más helyeken. Nem csoda, hogy Doubting Thomas is posztolta!

Fesztiválok
augusztus 19, -Soundhead-

Viszlát hétfőn, B my Lake-re mentünk!

Azt merjük gondolni, hogy van, amikor mi is elhagyhatjuk a fedélzetet! Itt az idő, hétfőig ne számítsatok tőlünk sokra...

SH NEWS

Kiegészítő információk