Soundhead Podcast 047 – Realplastic

Kecskemétről érkező hullámokra ülhetünk fel a 47. podcast alkalmával, ami az aktuális merengősen borongós hangulatába tökéletesen beleillik, némi Realplastic hangulatingadozással fűszerezve!

Új albummal jelentkezik Maceo Plex! Felkészültünk rá!?

Az amerikai dj/producer új, 7 számos albummal örvendezteti meg az elektronikus zene világát. Hosszú előzeteseket kaptunk, mutatjuk!

Hírek

október 26, pL

Megmutatjuk, mi az, amit mindenképp tudnod kell DJ Rushról

Csak néhány gondolatot és zenét szedtünk egy fejezet alá DJ Rushról, ha már október 28-án benéz hozzánk Supernovázni a Cinema Hallba.

KÉPBEN
október 26, Kovács M

Mi az a „robotok ébredése”? A „ROTR” sorozat ötletgazdájával beszélgettünk

November 4-én egy izgalmas underground produkció érkezik az A38-ra, RORT, azaz Rise Of The Robots néven. A Reality Engine művésznév mögött alkotó audiovizuális főszervezővel, Kelemen Mátyással beszélgettünk.

Interjúk
október 26, -Soundhead-

Egy hónapon belül 3 izgalmas programmal vár minket a 4DSOUND

Stimming egyesülése Maarten Vosszal, Ecologies of Listening kiállítás és egész estés audiovizuális meditáció, a NOQTURNL. Mindez egy hónapon belül a 4DSOUND-on!

Hírek
október 26, Czimtom

Amsterdam Dance Event 2016 – Conference

Minden buli és egyéb lehetőség mellett az ADE legnagyobb ereje a szakmai programban rejlik. Évről évre egyre erősebb a kínálat, egyre komolyabbak az előadók és egyre kevesebb a bullshit!

Tudósítások
október 25, Cukrowitz

Akik miatt ott leszek a Bónuszon

Sosem rajongtam az ipari méretű rendezvényekért, sokkal inkább a családias klubestek híve vagyok, de talán a régi bulik és az ipari techno iránti nosztalgia miatt kinéztem magamnak néhány fellépőt, akik miatt idén mégiscsak odatolom az arcom! 

ÉLMÉNY
október 25, Kovács M

Így vált Citizen Kain a techno aranypolgárává

Sokszor nem is sejtjük, hogy milyen mögöttes tartalommal rendelkeznek egyes fellépők, pedig a szemünk előtt valósul meg a jövőjük. Citizen Kainnal ismerkedünk, zeneileg is!

KÉPBEN
október 25, Kovács M

Chris Liebing rádiója 400. adásához érkezett! Az ADE-ről szólt az ünnepi adás

A Chris Liebing Radio hetente látja el a techno kedvelőket friss mixekkel, élő felvételekkel, ami most 400. adásához érkezett!

VILÁGI MASSZA
október 25, -Soundhead-

Szélesíti programkínálatát az Electronic Beats Festival

November 4-5-én jön Brandt Brauer Frick, Ripperton, Florian Meier és magyar delegációból sem lesz hiány. Plusz idén sem maradunk kulturális és lifestyle programok nélkül!

Hírek
október 24, -Soundhead-

Erdélyi underground - Magyarországon a RISE OF THE ROBOTS!

November 4-én először látogat a ROTR sorozat Budapestre, hogy teljes audiovizuális show-t, élő performanszt, és reggelig tartó szórakozást generáljon az A38-on.

Hírek
október 24, -Soundhead-

15 éves fennállását ünnepli október 31-én a The Debut!

A The Debut sikertörténete 15 éve kezdődött, amit a srácok a The Debut Band tagjaival, DJ barátokkal és egy hatalmas Halloween őrülettel koronáznak meg október 31-én a Cinema Hallban.

Hírek
október 23, pL

Klasszikus elektronikai keveredés, egyenesen Hollandiából!

Vasárnap a fotelban rovatunk soron következő epizódjában a holland Maarten Vos lágyan elektronikus dallamaira ülünk fel, néhány zenei részlet erejéig.

FOTELBAN
október 22, pL

Új albummal jelentkezik Maceo Plex! Felkészültünk rá!?

Az amerikai dj/producer új, 7 számos albummal örvendezteti meg az elektronikus zene világát. Hosszú előzeteseket kaptunk, mutatjuk!

SH NEWS

Kiegészítő információk