Beindult a dömping. Az idei őszi szezon minden eddigit fölül fog múlni!

Itt van a szezon, itt van újra! Azaz, ha ősz, akkor klub szezon, amit idén ember legyen a talpán az, aki képes lesz akár csak 20-30%-ban végig járni! Mutatjuk mi várható.

2 évtized techno! Elkészült osszaki HYPERSPACE XX after videója. Premier!

Szűk 5 hónappal ezelőtt került bele a hazai techno történelembe a 20 éves HYPERSPACE esemény. A több ezer szórakozó között volt, aki a lelkes videózást választotta, aminek most mutatjuk az eredményét!

Hírek

szeptember 28, Kovács M

Matthias Tanzmann ’Momentum’ albuma jövő héten megjelenik!

A Moon Harbour Recordings feje új albummal jelentkezik, mely október 7-én jelenik meg. A 10 trackes összeállításba hallgatunk bele.

Lemezajánló
szeptember 28, -Soundhead-

Maceo Plex végre Budapesten!!!

Az év egyik legnagyobb híre, hogy Maceo Plex is fellép az idei BÓNUSZ Electronic Music Festivalon, ráadásul Budapesten először!

SH NEWS
szeptember 28, Kovács M

Oliver Koletzki 10 leghallgatottabb zenéje!

Az első októberi éjszakán Oliver Koletzki lép fel az Akváriumban. A Budapest Calling által fémjelzett bulira most a német 10 legtöbbször hallgatott zenéivel készülünk!

KÉPBEN
szeptember 27, Kovács M

Energikusan kezdett bele az őszbe a CARBON sorozat! - Videóztunk is.

Szeptember közepén a szegedi Sing Singben jártunk, ahol a CARBON elindította a klubszezont, közel teltházas, heves ütemekkel. Forgott a videó!

ÚT:ON
szeptember 27, -Soundhead-

Már csak pár napig juthatunk kedvezményesen a BÓNUSZ jegyünkhöz!

Szeptember 30-ig még igen jutányos áron válthatjuk meg belépőnket Közép-Európa legnagyobb egynapos indoor elektronikus zenei fesztiváljára!

Hírek
szeptember 26, -Soundhead-

Végül Oliver Koletzki az Akváriumban hangoskodik majd szombaton!

Újra nálunk a nagyszerű német, aki végül október elsején az Akvárium NagyHalljában lép fel. Érdemes lesz az öveket bekapcsolni!

Hírek
szeptember 26, pL

A pszichedelikus LED katedrális észbontó látvány!

2012 elején Gentben gyönyörködhettünk (volna) a szemet kápráztató építményben. Ez a katedrális igazán a psy vonalra való!

Art és Design
szeptember 25, Kovács M

Hello Sunday! Ma Numbred varázsol.

Stílusosan lágy vasárnapi dallamok karjaiba tolunk, és mindehhez ajánlunk egy fotelt, hogy honfitársunk zenei elképzelése érvényesülhessen egy óra erejéig. Megéri hagyni!

FOTELBAN
szeptember 24, pL

Íme, a tökéletes szombati program, naplementétől napfelkeltéig!

Sorba fűztünk négy olyan elektronikus zenei eseményt, melyek a mai nap késő délutánjától egészen holnap délelőttig minőségileg múlatják át velünk a hétvége kellős közepét!

VAN EZ!
szeptember 23, Kovács M

A Corvin Club nem aprózza el második szezonját, sem!

A héten robbant a videós bomba! A Corvin tetejéről fekete-fehér képsorok üzentek, hogy itt a szezon programja. Csak úgy ropogtak a nagyágyúk!

VAN EZ!
szeptember 22, Kovács M

Ne válaszd a lustaságot, a legjobb programokért olykor meg kell mozdulnunk!

Magyar valóság a lustaság, sokszor még a szórakozás függvényében is, így olykor a legjobb lehetőségekről vagyunk képesek lecsúszni. Jó ez amúgy nekünk?

MARGÓRA
szeptember 22, Kovács M

Underground DJ-k a kirakatban - így nyit újra a Vinyl & Wood, már kávézóval!

Úgy néz ki, underground kavalkádban nyit újra a népszerű faliórák és kiegészítőket forgalmazó bakelit-fa csapata. Pénteken egész délután várnak minket!

KULTUR

Kiegészítő információk